18 Eylül 2010 Cumartesi

Kilic Günü Dizisi Oyunculari + Resimler

Kılıç Günü oyuncu kadrosu, Kılıç Günü dizisi oyuncuları şöyle şekillendi.

Melike Güner







Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 02 Haziran 1979
Eğitim Durumu: Lisans

Biyografi

2002 yılında İstanbul Üniversitesi' nden mezun oldu. Doktorlar dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergilemiştir.

Tiyatro DOT oyuncusudur. Bazı oyunlarınlarında oyunlarında yardımcı yönetmenlik yapmaktadır. Tiyatro DOT'un İtalya'da sahnelediği ''iki kişilik bir oyun'' adlı oyunun başrolünü paylaşmaktadır

Ertan Saban









Doğum Yeri: Yurt Dışı
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1977
Eğitim Durumu: Akademi

Biyografi

Erzurum'dan Makedonya'ya göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Makedonya Devlet Konservatuarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı. Saban'ın rol aldığı diziler: Kanal D'de yayınlanan 'Sağır Oda', 'Savcının Karısı've son olarak II.Abdulhamid Han'ın İttihatçılar tarafından tahttan indirilmesi ve Balkan coğrafyasında başlayan isyanları anlatan 'Elveda Rumeli'dir. Saban,dizilerdeki rolleri yanı sıra ünlü Türk rock grubu Malt'ın deprem klibinde de oynamıştır.

Tansel Öngel





Doğum Yeri: Gaziantep
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1976
Eğitim Durumu: Akademi

Biyografi

2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Yurdaer Okur







Doğum Yeri: Rize
Doğum Tarihi: 29 Ekim 1974
Eğitim Durumu: Yüksek Lisans

Biyografi

Bafra Süper Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne girdi. 3 sene bu okulda okuduktan sonra işletmenin ona göre olmadığını anladı ve 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü kazandı. Daha sonra M.S.Ü Devlet Konservatuar'ında yüksek lisans yaptı.

1999'da Genco Erkal ile tanışan Okur, Yalınayak Sokrates'te oynadı. Ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu'na girdi ve 'Leenane'in Güzellik Kraliçesi', 'Ben Ruhi Bey Nasılım', Benerci Kendini Niçin Öldürdü'de rol aldı.

Teoman Kumbaracıbaşı





Doğum Yeri: Yurt Dışı
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1971
Eğitim Durumu: Lisans

Biyografi

6 yaşındayken Türkiye'ye geldi. Türkçeyi İlkokulda öğrenen Teoman Kumbaracıbaşı, Tiyatroyla lisedeyken tanıştı. İ.T.Ü. Gemi İnşaatı Mühendisliğini kazandı ve bitirdi.

Çeşitli tiyatrolarda sahne önü ve arkasında çalıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder