18 Eylül 2010 Cumartesi

Osman Sınav'dan Bir Musa ile Firavun Hikayesi

OSMAN SINAV DAN BİR MUSA İLE FİRAVUN HİKÂYESİ


Osman Sınav imzalı sezonun en çok konuşulacak yapımı �Kılıç Günü� yeni yayın döneminde ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak!


Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu' nun yazdığı "Kılıç Günü" ATV ekranlarından aşkın ve intikamın hikayesini anlatacak.
Ekranların en sevilen kahramanlarını yaratan Osman Sınav'dan bambaşka bir kahramanlık hikayesi geliyor. Milyonları ekrana bağlayacak yeni bir fenomen doğuyor.
Bir yıldır senaryo çalışmaları sürerken diğer bir yandan oyuncu seçimleri yapılan "Kılıç Günü" dizisi usta oyuncuları ve prodüksiyonu ile izleyiciyi özlediği dizi kalitesiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başlıca rollerinde Tansel Öngel' in (Kılıç Ali), Nur Erkul (Cansu), Melike Güner (Şeyma), Ertan Saban (Savaş Kızıltan), Yurdaer Okur (Kiziroğlu), Ali Atay (Cenk Kızıltan), Teoman Kumbaracıbaşı (Harun), Serdar Yeğin (Barış Kızıltan), ve Tamer Levent (Celal Kızıltan), Atsız Karaduman (Kaportacı Hafız), ve Rıza Akın (Piç Nazım) ile Leyla Bilginel (Suzan Kızıltan), rol alıyor. Dizinin çekimleri çok yakında İstanbul' da başlıyor.

Kılıç Günü'nde, otuzlu yaşlarındaki Ali Kılıç'ın kızını kucağına aldığı gün, aynı zamanda hayatının "son 90 günü"nün kaldığını öğreniyor. Üstelik unutmaya, yok saymaya çalıştığı bir eski hesap, tam da o gün beklenmedik bir şekilde yeniden karşısına çıkıyor. Türkiye'nin en büyük iktidar odaklarından biri, bütün kötülüğü, bütün sınır tanımazlığıyla, yeniden Ali'nin karşısında. Dünyanın en eşitsiz, en adaletsiz savaşı başlamak üzere Musa'nın karşısında Firavun, Davut'un karşısında Golyat!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder